#Atomicchat: Sulud nga Gihimo sa Gumagamit

Mga deposito sa litrato 7636349 s

kon kamo sunod kanako sa Twitter, adunay kami us aka maayo nga sesyon sa chat uban ang mga tawo sa Atomic Reach nga nagsulti bahin sa Content nga Gihimo sa Gumagamit (UGC). Niini ang mga gipasiugda ug panguna nga pagkuha #AtomicChat chat sa Twitter, gidumala matag Lunes sa gabii sa 9pm EST / 8pm CST / 6pm PST. Pagsunod @Atomic_Reach alang sa tanan nga imong pag-update sa sulud nga pamaligya!

Mubo alang sa nga gipagawas nga sulod sa user, Ang UGC mao ang gigamit nga termino aron ihulagway ang bisan unsang porma sa sulud sama sa video, blog, post sa porma sa diskusyon, digital nga imahe, audio file, ug uban pang porma sa media nga gihimo sa mga konsumedor o end-users sa usa ka online nga sistema o serbisyo ug publikasyon nga magamit sa uban nga mga konsyumer ug mga end-user. Ang sulud nga gihimo sa tiggamit gitawag usab nga consumer generatedmedia (CGM). Webopedia

Salamat sa Atomic Reach alang sa us aka maayong higayon!

AtomicChat-Gigikanan sa Gumamit sa Gumagamit

Unsay imong hunahuna?

Kini nga site naggamit sa Akismet sa pagpakunhod sa spam. Hibal-i kon giunsa ang pagproseso sa datos sa imong komento.