Gipamatud-an namon nga nagtubo ang interes sa Teknolohiya sa Marketing!

Nagdaghan ang among mamiminaw. Dili gamay ingon nahuman kini hinay-hinay sa miaging dekada. Nagtubo kini matag bulan tungod sa nagkadaghan nga mga kompanya nga nabug-atan sa mga desisyon nga kinahanglan nga buhaton kalabot sa teknolohiya sa pamaligya. Martech Zone miabut ang hapit sa 40% matag tuig… nag-average sa kapin sa 100,000 nga pagbisita matag bulan kauban ang ~ 75,000 nga mga suskritor sa email (karon naa na kami sa CircuPress - ang platform sa email nga among gitukod alang sa WordPress). Ang among Twitter, Facebook,

#Atomicchat: Sulud nga Gihimo sa Gumagamit

Kung sundan mo ako sa Twitter, adunay kami us aka maayo nga sesyon sa chat uban ang mga tawo sa Atomic Reach nga nagsulti bahin sa Nilangkub nga Nilalaman sa User (UGC). Niini ang mga gipasiugda ug panguna nga pagkuha gikan sa #AtomicChat chat sa Twitter, gi-host matag Lunes sa gabii sa 9pm EST / 8pm CST / 6pm PST. Sunda ang @Atomic_Reach alang sa tanan nga imong pag-update sa sulud nga pamaligya! Mubo alang sa sulud nga hinimo sa gumagamit, ang UGC mao ang gigamit nga termino aron ihulagway ang bisan unsang porma sa sulud sama sa video, blog, porma sa diskusyon